Inschrijven


Voor-inschrijven
De inschrijving voor de AttilaRun is geopend. U kunt voor-inschrijven tot en met 24 februari 2017 tegen het gereduceerde tarief. Deze betaling gebeurt door een eenmalige incasso die per 25 februari wordt gestart.

Inschrijven
Op 25 februari komt de korting op het inschrijftarief te vervallen. De betaling gaat dan over naar iDEAL. Het inschrijfbedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven.

Na-inschrijven
Na 12 maart wordt de na-inschrijving gestart. Betaling gaat ook hier met iDEAL.
We geven u dan een “aanmeldnummer” en op basis van dit aanmeldnummer kunt u uw startnummer afhalen tot een half uur voor de start van de wedstrijd/trimloop op 19 maart.

Informatie over uw startnummer
Vanaf 12 maart wordt u geïnformeerd wat uw startnummer is. Startnummers kunnen dan vooraf afgehaald worden. Waar en wanneer dit afhalen is, is nu nog niet bekend.

Annuleren
Tijdens de voor-inschrijvingsperiode:
Wanneer u voor-ingeschreven hebt en u onverhoopt toch niet kunt deelnemen kunt u tot en met 24 februari kosteloos annuleren.

Tijdens de inschrijvingsperiode 25 februari - 12 maart:
Annuleren is nog mogelijk, wel zijn er kosten aan verbonden. De incasso’s zijn dan al gestart, daarom brengen we 2 euro administratiekosten in rekening. Het restant wordt aan u overgemaakt ná de AttilaRun.

Na 12 maart:
We kunnen u afmelden voor deelname, maar het inschrijfgeld wordt niet meer gerestitueerd.

 

Controle inschrijving
Via onderstaande link kunt u uw inschrijving controleren:
https://inschrijven.nl/controle?id=2017031913326&ag=j&tl=nl

Categorieën
Voor de 10 km wedstrijd worden de leeftijdscategorieën van het Regio 13 circuit gebruikt. D.w.z.: Mannen senioren, Mannen 35, Mannen 45, Mannen 55 en Mannen 65 en Vrouwen senioren, Vrouwen 35 en Vrouwen 45.

Voor de 30 km wedstrijd zijn de categorieën als volgt: Mannen senioren, Mannen 35, Mannen 45, Mannen 55 en Mannen 60+ en Vrouwen senioren, Vrouwen 35 en Vrouwen 45+.


Foto: Kees Snepvangers